Прохладата на открития басеин (Demo)

и още приятни забавления
Хотел Централ – град Елена

През летните месеци в двора на хотела работи басейн, който въпреки, че се намира до центъра на града е изолиран, поддържан винаги чист и приятно аранжиран, така че в часовете на отмора да можете наистина да отпочинете във водата и под слънчевите лъчи.

В двора на хотела е аранжирана лятна градина с много зеленина, където и в най-големия пек се чувства хлад и е приятно да се освежите с нещо студено. В градината предвидливо е оборудван детски кът с пързалка, клатушки и люлки.
В приземния етаж на хотела можете да ползвате сауна. Само на своите гости хотел Централ предлага да релаксирате, като си поръчате професионален масаж. Ще се почувствате наистина обновени и пълни с енергия.

Семеен хотел и къща „Балкански рай”

През деня можете да се разхладите на плаж покрай малкия басейн. Тук е чудесно място за семействата с деца. За пръв път на наистина безопасно място.

Без притеснения от движение на коли, тълпа непознати и всички опасности, които предлага града. Нека поиграят на воля, да се забавляват на люлката, в басейна, на игрището за волейбол или на полянката. Те са тук, а това е вашето място, където да се отпуснете и само да им се радвате отстрани.

Прохладата на открития басеин (Demo)

През летните месеци в двора на хотел Елена работи басейн. Той е изолиран, поддържан и винаги чист.

Детски лагери (Demo)
Детски лагери (Demo)

Предлагаме настаняване на ученически групи, предлагаме възможност за провеждане на зелено училище и летен лагер.

Развлечения сред природата (Demo)
Развлечения сред природата (Demo)

Почивката в семеен хотел и къща „Балкански рай” ще ви помогне да се почувствате релаксирани и свежи.

ПОСЛЕДНИ ПУБЛИКАЦИИ